«Indre på Nordre» 20. april

Reise- og opplevelsesbedrifter og øvrig næringsliv i Sunndal og Surnadal inviteres med til Trondheim og arrangementet «Indre på Nordre» fredag 20. april. Det blir profilering på Nordre gate på dagen og Nordmørstreff på legendariske Kieglekroa om kvelden.

Stand på Nordre 12-17
SuSu (Utviklingsprogrammet for Sunndal og Surnadal) har bestilt standplass og en paviljong vil bli plassert midt i hjertet av Trondheim fredag 20. april fra kl 12 til 17. Her skal vi markedsføre arrangements- og opplevelsestilbudet samt reiselivstilbudet i Sunndal og Surnadal for sommeren (mai – august).

Nordmørstreff på Kieglekroa 19-21
«Folket på gata» inviteres samtidig på Nordmørstreff på Kieglekroa i Trondheim fra kl 19 – 21. Her vil det bli enkel bevertning – og enkle presentasjoner av kommuner og næringsliv i regionen.

Her kommer bl.a. en godt kjent nordmøring, Henning Sommerro, som tar med seg trekkspillet.

Velkommen !

Del på Facebook